Professional Consulting

Creatieve levensplanning

Verleg je horizon

Je wilt verandering in je leven. Maar hoe?

Je bent toe aan een nieuwe uitdaging. Hoe krijg je zicht op je eigen kwaliteiten en talenten? Creatieve levensplanning is voor mensen die hun eigen mogelijkheden willen ontdekken en hun horizon willen verleggen.  Je krijgt zicht op wat jou ten diepste motiveert en welk werk of activiteit het beste bij jou past. Dit wordt de basis van het plan dat je ontwikkelt en uitzet voor jouw toekomst. 

Daarbij worden de volgende stappen gevolgd: 

1. Waar kom ik vandaan?
Op zoek naar kwaliteiten in je verleden.

2. Wat heb ik in me?
Ontdekken wie je bent, wat je kunt en wat je motiveert.

3. Waar wil ik naar toe?
Een reis maken in de toekomst, visie ontwikkelen en concrete doelstellingen formuleren.

4. Hoe train ik mijzelf?
Handvatten zoeken om jezelf te motiveren tot het in gang te zetten van veranderingen. Uitzetten van een stappenplan.

5. Wie kan mij helpen of ondersteunen?
In je eigen omgeving mensen vinden die je kunnen helpen bij het realiseren van je plannen.

 

INZICHT consulting wil je graag helpen:

  Zicht te krijgen op jouw specifieke mogelijkheden
  Je sterke kanten te ontdekken en optimaal te gebruiken
  Een persoonlijke visie te ontwikkelen voor je toekomst

 

Al velen hebben deze ontdekkingstocht gedaan met verrassende resultaten. 

Lees hun ervaringen: 

Creatieve levensplanning is een intensieve ontdekkingstocht die je maakt aan de hand van interviews, testen, zelfreflectie, confronterende en inspirerende vragen. Lees meer ...

Creatieve levensplanning is een intensieve ontdekkingstocht die je maakt aan de hand van interviews, testen, zelfreflectie, confronterende en inspirerende vragen. Ik heb er erg veel aan gehad. Mijn talenten, mijn persoonlijke sterkten (en zwaktes!) en de omstandigheden die mij motiveren zijn heel duidelijk in kaart gebracht. Vanaf nu hou ik daar rekening mee in het leven. Want daarmee kan ik mijn medemens en mijzelf het beste dienen. Een absolute aanrader voor iedereen die hiermee aan de slag wil!

Creatieve Levensplanning is een praktische en boeiende zoektocht waarbij je onder professionele begeleiding zelf aan de slag gaat om je eigen levenspad vorm gaat geven. Lees meer ...

Creatieve Levensplanning is een praktische en boeiende zoektocht waarbij je onder professionele begeleiding zelf aan de slag gaat om je eigen levenspad vorm gaat geven.

Het heeft mij ervan bewust gemaakt dat ik zelf de verantwoordelijkheid heb om mijn leven vorm te geven. Dat ik de vrijheid heb om dat te doen. Tot dan toe bepaalden vooral de verwachtingen uit mijn omgeving mijn keuzes. Ik heb geleerd op zoek te gaan naar wat specifiek bij mij past (en omdat ik christen ben: waar God mij voor heeft bedoeld). Ik heb meer grip op mijn leven gekregen. Al met al een zeer waardevolle ervaring!

Benieuwd wat INZICHT consulting voor jou kan betekenen?

Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

INZICHTconsulting © | BeContent.Online