Professional Consulting

Loopbaan coaching

‘Toe aan een nieuwe uitdaging in je werk?

Hoe krijg ik inzicht in wat ik zelf wil en kan?


  Wat zijn mijn sterke kanten?
  Onder welke omstandigheden presteer ik het beste?
  Hoe krijg ik zicht op de mogelijkheden die er zijn?
  Wil ik meer verantwoordelijkheden op me nemen of juist minder?

Heb ik helder welke richting ik op kan gaan? Welke stappen zet ik? 


Werkwijze

Samen maken we de balans op. Waar sta je nu en welke werkzaamheden en omstandigheden motiveren jou? Wat zijn je kwaliteiten, wensen en verwachtingen? Met de antwoorden op die vragen gaan we samen op zoek naar wat het beste bij jou past.

Daarbij volgen we de volgende stappen: 

  Evalueren van je huidige werksituatie
  Inzicht krijgen in je persoonlijke sterkten en kwaliteiten
  Inzicht krijgen in omstandigheden die je motiveren
  Gewenste loopbaanrichting uitstippelen
  Bepalen van de vervolgstappen 

Al velen hebben deze ontdekkingstocht gedaan met verrassende resultaten.

Lees hun ervaringen: 

Al bijna tien jaar een goede baan financiële zekerheid, eigenlijk niets te klagen en toch een knagend gevoel. Lees meer...

Al bijna tien jaar een goede baan, financiële zekerheid, eigenlijk niets te klagen en toch een knagend gevoel. “Is dit het dan?” Dat was voor mij de aanleiding om bij INZICHT consulting aan te kloppen. Ik wilde de touwtjes van mijn werkende leven weer in handen nemen, maar wist niet goed hoe. In mijn achterhoofd wist ik al dat ik in mijn huidige baan niet (meer) op mijn plek ben; grote vraag was, ‘maar wat dan wel?’.

In een traject van zes intensieve sessies heb ik een grote stap gemaakt op weg naar een nieuwe baan. Ik vond het een heftig, maar ook verhelderend proces. Door de gesprekken en de oefeningen kan ik nu benoemen waar ik voor sta en wat ik belangrijk vind. In het leven en in mijn werk. Mijn traject zit erop. Nu komt het op mezelf aan. Dat vind ik eerlijk gezegd best spannend. Maar Reina heeft me zoveel handvatten gegeven dat ik erop durft te vertrouwen dat ik in mijn zoektocht naar een nieuwe baan de juiste keuzes zal maken.

Na een periode van zoeken en uitzien naar nieuwe dingen; merkte ik dat ik vastgelopen was in dit proces. Lees meer...

Na een periode van zoeken en uitzien naar nieuwe dingen; merkte ik dat ik vastgelopen was in dit proces. Dit heeft mij doen besluiten om met een loopbaantraject bij INZICHT consulting te beginnen. Vanaf het eerste gesprek was er een klik met Reina, wat zorgde voor een veilige en vertrouwende sfeer.  

Het mooie van het traject is dat de focus niet alleen op je eigen doel ligt, welke in mijn geval het vinden van een nieuwe baan was, maar dat er ook wordt gekeken naar karakter, aanleg, interesses en communicatie. Het heeft er al met al voor gezorgd dat ik mezelf beter heb leren kennen en mezelf (nog) meer ben gaan waarderen. Reina laat je zien hoe bijzonder en mooi je gemaakt bent en in elkaar zit en benadert op een positieve en respectvolle manier hoe je jouw “jij” het beste tot zijn recht kan laten komen. 

Reina en het traject hebben me zoveel meer gegeven dan ik van tevoren had gedacht. Het is een prachtige basis om voor de rest van je leven op te kunnen bouwen.

Benieuwd wat INZICHT consulting voor jou kan betekenen?

Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

INZICHTconsulting © | BeContent.Online