Professional Consulting

Werk en Leven in balans

‘De juiste prioriteiten stellen’

Een goede balans in mijn leven

Je probeert een goede balans te vinden tussen je werk en je privé-leven. Je hebt het gevoel dat je voortdurend tussen die twee moet schipperen en dat je daardoor óf je werk óf jezelf tekort doet. Hoe stel je de juiste prioriteiten? 

INZICHT consulting wil je graag helpen een goede balans tussen je werk en je privé-leven te krijgen. Onder deskundige begeleiding van INZICHT consulting leer je op een nieuwe manier over jezelf na te denken aan de hand van de volgende vragen:

  Wat wil ik bereiken in mijn werk?
  Wat vind ik belangrijk in mijn privé-leven?
  Hoe ontdek ik waar mijn grenzen liggen?
  Hoe kom ik er achter wat mijn valkuilen en stressfactoren zijn?
  Hoe krijg ik meer grip op mijn eigen wensen en verlangens?

Lees enkele ervaringen:

Leven is keuzes maken. Maar soms heb je het gevoel dat je het niet meer lukt om te kiezen. Lees meer ...

Leven is keuzes maken. Maar soms heb je het gevoel dat je het niet meer lukt om te kiezen. Te kiezen tussen wat belangrijk is en wat minder zwaar telt. Met als gevolg: een onbalans in je leven. En dat je niet meer weet waar je diepste motivatie vandaan komt en wat je wezenlijk drijft. Leef ik of word ik geleefd?  

Een serie gesprekken met Reina Folkerts hebben me weer zicht gegeven op mijn sterktes en valkuilen, op mijn kernkwaliteiten en op de inkleuring van mijn rollen als vader, echtgenoot, vrijwilliger in de samenleving en werknemer.

Door omstandigheden was ik in een gat gevallen. Vragen zoals “wat wil ik nu verder. Lees meer ...

Door omstandigheden was ik in een gat gevallen. Vragen zoals “wat wil ik nu verder in het leven” en “wat is mijn doel” hielden mij enorm bezig. Daarnaast was het voor mij erg belangrijk om een betere balans tussen werk en privé te krijgen. INZICHT consulting heeft mij hier enorm bij geholpen. Door een aantal erg prettige en open gesprekken met Reina kreeg ik beter zicht op mijn talenten en kwaliteiten. Reina leerde me op een eerlijke en volwassenen manier naar mijzelf te kijken en om angsten en valkuilen te herkennen en aan te pakken. Dankzij onze gesprekken heb ik weer zin en energie om nieuwe dingen te ondernemen en te genieten van het leven!


INZICHT consulting
 biedt ook de leergang Beleef Benedictus aan voor een leven op maat.


INZICHTconsulting © | BeContent.Online