Professional Consulting

DISC

‘Inzicht in je sterke kanten’

Goed teamwerk leidt tot meer succes! 

De DISC methode is in 1920 ontwikkeld door William Marston en is sindsdien steeds verder ontwikkeld. DISC heeft internationaal erkenning verworven vanwege de nauwkeurigheid, gebruiksvriendelijkheid en betrouwbaarheid. Het is een methode en geen test en er is geen sprake van het “beste” profiel.

De DISC bestaat uit twee vragenlijsten op grond waarvan zeer nauwkeurig kan worden bepaald wat je persoonlijkheidssterkten zijn en welke gedragstijl je voorkeur heeft.

Door inzicht te krijgen in wat je eigen profiel is en welke effecten je gedrag kan hebben op anderen, kunt je je sterke kanten verder ontwikkelen en leer je het beste uit jezelf te halen!

Toepassingsmogelijkheden binnen organisatie en bedrijf

Binnen bedrijven en organisaties kan DISC worden ingezet bij assessment-trajecten. Ook is het een uitstekend instrument bij het coachen van medewerkers. Gedrag wordt zichtbaar en bespreekbaar gemaakt, waardoor relaties en verhoudingen worden geoptimaliseerd. 

DISC kan ook goed worden ingezet bij teamtrainingen. Door individuele verschillen te begrijpen, te respecteren en te waarderen, wordt de samenwerking versterkt en kan een team optimaal functioneren.

 

Benieuwd naar wat DISC voor jou of je bedrijf kan betekenen?

Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

INZICHTconsulting © | BeContent.Online