Professional Consulting

TMA en DISC

‘Inzicht in je sterke kanten’

Zelfinzicht leidt tot meer succes! 

TMA

De TMA Talentenanalyse maakt een objectieve, opbouwende en vooral diepgaande analyse van je drijfveren, talenten en ontwikkelmogelijkheden.
Ook geeft het inzicht in je voorkeursgedrag en de mate waarin die past bij de functie en de organisatiecontext. Gedrag wordt namelijk niet alleen bepaald door ‘’kunnen’’ (competenties en cognitieve capaciteiten), maar vooral ook door ‘’willen’’ (drijfveren en talenten).

Toepassingsmogelijkheden

De TMA Talentenanalyse wordt ingezet bij individuele trajecten en loopbaancoaching. Binnen bedrijven en organisaties is het een uitstekend instrument bij het coachen van medewerkers.

Door het zelfinzicht wat verkregen wordt door de TMA Talentenanalyse kunnen goede keuzes worden gemaakt voor passend werk, waarbij voldoening en werkplezier belangrijke factoren zijn. Dit is gunstig voor zowel de medewerker als de organisatie.

 

DISC

De DISC is een gebruiksvriendelijk en betrouwbaar instrument, op grond waarvan zeer nauwkeurig je persoonlijkheidssterkten en natuurlijke gedragsstijl kan worden bepaald.

Toepassingsmogelijkheden

DISC kan worden ingezet bij loopbaantrajecten en individuele coaching.
Door inzicht te krijgen in je eigen DISC profiel en welke effecten je gedrag kan hebben op anderen, kunt je je sterke kanten verder ontwikkelen en leer je het beste uit jezelf te halen!

 

Binnen bedrijven en organisaties kan DISC worden ingezet bij selectie-trajecten, individuele coaching en teamtraining. Door individuele verschillen te begrijpen, te respecteren en te waarderen, wordt de samenwerking versterkt en kunnen de medewerkers optimaal functioneren.

 

Benieuwd naar wat TMA of DISC voor jou kan betekenen?

Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

INZICHTconsulting © | BeContent.Online