Professional Consulting

Management coaching

‘Leiding geven met bezieling ‘

Medewerkers coachen en motiveren. Hoe doe ik dat?

Hoe laat ik mijn medewerkers tot hun recht komen? Hoe haal ik het beste uit mijn team? Wat mag ik van hen vragen?

Betere prestaties

Je geeft leiding aan een team. Een team van allemaal verschillende mensen, met verschillende kwaliteiten, vaardigheden en competenties. Het motiveren en coachen van medewerkers is misschien wel je belangrijkste taak. Als leidinggevende moet je bepalen hoe ze het beste gecoacht en begeleid kunnen worden. Want je wilt als team tot betere prestaties komen. Maar hoe doet je dat?

  Hoe haal je het beste uit je medewerkers?
  
Hoe kun je je stijl van leidinggeven aanpassen?
  Hoe stimuleer je de verdere ontwikkeling van je teamleden?
  Hoe zorg je ervoor dat medewerkers groeien in zelfstandigheid en verantwoordelijkheid?

 

INZICHT consulting reikt je handvatten aan en helpt je op deskundige wijze om de doeltreffendheid van je leiderschapsstijl te vergroten. We zoeken aansluiting bij de dagelijkse praktijk. Je krijgt inzicht in de persoonlijkheidssterkten van je teamleden en hoe je je stijl van leidinggeven hierop kunt laten aansluiten.

Lees enkele ervaringen:

Als startende ondernemer werd ik met veel zaken geconfronteerd: Lees meer ...

Als startende ondernemer werd ik met veel zaken geconfronteerd: de opzet van mijn business, het zorgen voor huisvesting en – last but not least – het werven van klanten. Te midden van alle turbulentie heb ik de coachingsgesprekken met Reina als rotsblokken in de branding ervaren. Door het maken van testen en opdrachten kreeg ik meer inzicht in mijn werkwijze, talenten en persoonlijke sterkten én de manier waarop ik deze bewust en effectief kan inzetten in mijn werk. Ook was het fijn om zicht te krijgen op situaties en omstandigheden die mij juist motiveren.

Wat mij vooral opviel is de positieve benadering van Reina. Lees meer ...

Wat mij vooral opviel is de positieve benadering van Reina. Steeds weer wist zij het beste in mij naar boven te halen, door aan de slag te laten gaan met mijn sterke kanten. En daar waar ik juist mijn zwakke punten wist te benoemen, wist Reina het tegenovergestelde te bereiken. Alle keren dat we elkaar ontmoetten, ging ik vol enthousiasme naar huis.

Ben ik nu opeens een heel ander mens? Nee, maar Reina heeft me heel veel handvatten gegeven om mee aan de slag te gaan. Zij heeft me op weg geholpen om mezelf anders te gaan zien en om beter te kunnen functioneren.

Benieuwd wat INZICHT consulting voor jou kan betekenen?

Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

INZICHTconsulting © | BeContent.Online